Bilde av Torbjørn Røe Isaksen, Frøy Gudbrandsen, Gunnar Stavrum og Jan-Erik Larsen
27/9/2024

Vi går mot en situasjon med tre jevnstore partier på litt over 20 prosent, slår panelet fast i denne utgaven av Podkast uten portefølje. Tidligere statsråd Torbjørn Røe Isaksen mener at bekymringen er økende i Høyre over FrPs sterke vekst og Høyres fall på målingene.

Vil FrP – uansett hvor mye ekspertene dementerer det – faktisk bli større enn Høyre? Og kan Listhaug rett og slett komme til å lede landets største parti etter valget om et år? Hjelper det de andre partiene å konkurrere om å være tøffest i justis- og innvandringspolitikken? Og begynner det å bli for sent for regjeringen å håpe på at bedre økonomiske tider skal redde oppslutningen?

Om snaue to uker kommer forslaget til statsbudsjett for 2025. Er det bare forsvarsministeren som blir budsjettvinner? Og hvorfor er det ingen som tar advarslene i Perspektivmeldingen på alvor og går til valg på en strammere økonomisk politikk?

I denne ukens Podkast uten portefølje har Jan-Erik Larsen besøk av politisk redaktør i VG, Frøy Gudbrandsen, politisk redaktør i E24, Torbjørn Røe Isaksen og sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

Du finner Podkast uten portefølje der du vanligvis lytter til podkast.